Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de yazlıkçılar tekne turunu sevdi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ören Meydanında tur organizasyonu yapan 4 firma stant açarken, özellikle Ayvalık tekne turlarının ilgi gördüğü kaydedildi. Çanakkale şehitlikler, Bozcaada ve Kazdağı turları da yapan firmalar, müşterilere cazip fiyatlar sunarken, yemek veriyor ve canlı müzik organizasyonları yapıyor.

        Burhaniye'de sezonun en hareketli günleri yaşanırken, düzenlenen tekne turları da ilgi gördü. Ayvalık adalar turu yaptıklarını anlatan Tur Yetkilisi Sefer Kılcı, sabah saat 9.30 da başlayan turun saat 20.00 ye kadar devam ettiğini söyledi. Gömeç'de Atatürk Kayalıklarının da gezi programı içinde olduğunu anlatan Sefer Kılcı," Ayvalık turu içinde, Şeytan sofrası, Ayvalık şehir içinde gezi, tekne ile Adalar gezisi, yüzme ve yemek molası, Cunda adası gezisi yer almaktadır. Teknede, yemek ve canlı müziğimiz vardır. Bunun dışında, Çanakkale Şehitler anıtı, Bozcaada ve Kazdağı gezilerimiz de vardır. Geziler ilgi görmektedir" dedi.

        (FT-EME)

        08.08.2016 12:14:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler