Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        27 yıl sonra bir araya geldiler

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Yıldırım

        ESKİŞEHİR (İHA) - 27 yıl önce aynı tabur ve bölükte görev yaptıktan sonra tezkere alan asker arkadaşları Eskişehir'de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

        Kayseri Hava İndirme Tugayı 1. Taburu'nda vatani görevlerini tamamlayan 29 kişi, Çifteler ilçesi Sakaryabaşı Tesisleri'nde toplandı. Ev sahipliğini ve organizasyonu Eskişehirli Cafer Baysal'ın yaptığı buluşmada 27 yıl öncesi askerlik anıları tazelendi. İki gün süren buluşma etkinliğinin geleneksel hale getirilmesinde karar alındığını belirten Baysal, "Çeşitli illerde yaşam süren asker arkadaşlarım Eskişehir'imize de hayran kaldı. Bir çoğu ilk kez şehrimize geldiğini söyledi. Her yıl aynı tarihte başka bir ilde toplanma kararı aldık" diye konuştu.

        (MY-KÇ)

        09.08.2016 16:08:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler