Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çermik demokrasiye sahip çıktı

        Hacı Güneş

        DİYARBAKIR (İHA) - 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminin ardından ülke genelinde yapılan "demokrasi nöbetine" Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde de destek verildi.

        Belediye Meydanı'ndaki nöbet için bir araya gelen yüzlerce Çermikliye hitap eden AK Parti İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Türkiye'nin büyük bir sınavdan geçtiğini vurgulayarak, "Ülkemiz böylesine büyük bir beladan yüzünün akıyla çıkmıştır. Çermik'in verdiği destekten dolayı gurur duyuyoruz ve sizlerle iftihar ediyoruz" dedi.

        AK Parti Çermik İlçe Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ise, "15 Temmuz gecesi Baş Komutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla FETÖ uşağı darbeci hainlere karşı koymak için sokaklara inen, tanka, topa, tüfeğe karşı direnişe hazır olan siz değerli kardeşlerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Kıymetli hemşerilerim, 15 Temmuz gecesi ülkemize darbe yapmaktan çok işgal etmeye çalışmışlardır. Bizler kaderin üzerinde bir kadar var olduğunu inanarak, sokaklara çıkarak, tanklara tüfeklere karşı koyduk" diye konuştu.

        (HG-MP-Y)

        10.08.2016 12:45:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler