Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski milli futbolcular demokrasi nöbetinde

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eski milli futbolcular Oktay Derelioğlu, Hakan Kulaçoğlu, Süleyman Hurma ve Hakan Ünsal, Esenyurt'ta demokrasi nöbetine katıldı.

        Esenyurt Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilçe meydanında eski milli futbolcuları vatandaşlar ile bir araya getirdi. 360 TV Spor Spikeri Yasin Dallı'nın da katıldığı Esenyurt'taki demokrasi nöbetine eski milli futbolculardan Oktay Derelioğlu, Hakan Kulaçoğlu, Süleyman Hurma ve Hakan Ünsal katıldı. "Hayatımda bu kadar güzel gol görmedim" diyen ünlü futbol spikeri Yasin Dallı, "20 yıllık belki de binlerce maç, binlerce goller anlattım ama milletimizin FETÖ'ye ve dünyaya attığı gol kadar güzel bir golü daha hayatımda görmedim" dedi.

        "Bir kez daha bütün dünyaya gücümüzü gösterdik"

        "Bizler destanlarla büyüdük" diyen eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal, "Bizler hep çocukluğumuzdan bu yana Çanakkale destanlarını okuyarak büyüdük. Ama bu millet 15 Temmuz günü, bundan sonraki nesillerimize bir destan daha bıraktı" diye konuştu.

        Türk futbolunun diğer bir ünlü ismi Oktay Derelioğlu ise, "Allah devletimizi ve milletimizi bölücü vatan hainlerinden korusun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Allah bütün devlet büyüklerimizi ve milletimizi bu hainlerden korusun" şeklinde konuştu.

        Ardından birlik beraberlik mesajları veren eski milli futbolcular, "Biz olduk, dik durduk ve bütün dünyaya bir kez daha birlik beraberliğimizi ve gücümüzü gösterdik" dediler.

        (HB-CC-Y)

        10.08.2016 17:59:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler