Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ceylan, Saray ilçesinde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bir dizi ziyaret gerçekleştirdiği Saray ilçeinde, Devlet Hastanesi ve İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

        Vali Ceylan ilk olarak 63 dönüm üzerine inşa edilen, 15 bin metrekare kapalı alana sahip, 75 yataklı C sınıfı Devlet Hastanesi inşaatını inceledi. İnşaat alanını gezen ve yapılanları denetleyen Vali Ceylan, inşaatta gelinen son durum hakkında Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümüştaş ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

        Sonrasında 24 derslikli İmam Hatip Lisesi inşaat alanına giden ve burada incelemelerde bulunan Vali Ceylan, inşaat hakkında Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

        İncelemeleri sırasında Vali Ceylan'a, Saray Kaymakamı Alp Aslan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Nuri Taştekin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Bulut ve İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek eşlik etti.

        (YG-MEF-Y)

        12.08.2016 16:14:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler