Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Yusuf Atal'ın hizmet plaketi ailesine takdim edildi

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal'ın Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ikamet eden ailesine hizmet plaketi takdim edildi.

        Haziran ayında Mardin'in Derik ilçesinde askeri aracın geçişi esnasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal adına, İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığınca gönderilen hizmet plaketi şehit ailesine takdim edildi. Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan ve Örentaş Mahallesi Muhtarı Halit Yelboğa tarafından şehit ailesine takdim edilirken Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi. Jandarma Genel Komutanlığınca gönderilen hizmet plaketinin aileye sunmaktan da büyük onur duyduklarını ifade eden Kaymakam Atak, "Bu ülkenin her karış toprağı şehit kanları ile sulanmıştır. Bu güzel vatanımızı atalarımız kanlarını feda ederek bizlere emanet etmiştir. Bu günde yine aynı milli duygularla her Türk vatandaşı seve seve canını feda edebilecek şuurdadır. İşte Şehidimiz Yusuf Atal'da bunlardan biridir. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyor, gazilerimize şifalar temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (FÇ-SD-Y)

        12.08.2016 18:58:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler