Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali Soner Adalıer vefat etti

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Besot A.Ş Genel Müdürlüğü görevini 2009-2016 yılları arasında yürüten Ali Soner Adalıer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.

        Adalıer'in ölüm haberi, ikamet ettiği İzmir'in Foça, Çiğli ilçelerindeki ve Manisa'daki dostlarını yasa boğdu. Merhumun vefat haberini aldıktan sonra derin üzüntü yaşadığını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 7 yıl boyunca birlikte çalıştıkları Adalıer'in vefatının şok ettiğini dile getirdi. Başkan Ergün, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi. Ali Soner Adalıer'in salı günü Bostanlı Beşikcioğlu Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Sasalı'da toprağa verilecek.

        14.08.2016 14:50:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler