Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit Merkez Avcılar Kulübü'nden hayır

        BALIKESİR (İHA) - Ülke genelinde olduğu gibi, Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde de 2016-2017 Av Sezonu açıldı. Sezon açılışlarında hayırlar yapıldı ve dualar okundu.

        3 Ocak 2016 günü başlayan av yasağı sona erdi. 2016-2017 Av Sezonu, bin 500 üyesi bulunan Edremit Merkez Avcılar Kulübü'nde hayır yemeği ve okunan dualar eşliğinde açıldı. İlçe Merkezi'nde bulunan Edremit Merkez Avcılar Kulübü lokali bahçesinde gerçekleştirilen sezon açılış programına, çok sayıda davetli ile birlikte Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve bazı meslek odalarının başkanları katıldı. Mevlit okunarak Kur-an'ı Kerim tilaveti yapılan açılış programında, şehitlerimiz için dualar okundu ve av sezonunun kazasız - belasız geçmesi için dualar edildi. Okunan mevlidin ardından, ilçe halkına pilav ve ayran ikram edildi. Yeni av sezonu üzerine sohbetlerin edildiği programda, konuşan kulüp başkanı Metin Balyalı, yeni sezonun hayırlara vesile olmasını temenni ederek, şehitlere Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına baş sağlığı dilerken, yaralı olan güvenlik güçlerine de acil şifalar diledi.

        Sezon açılışı programına katılan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ile meslek odaları başkanları ve kulüp üyeleri, yaptıkları konuşmalarda, kazasız, belasız bir ev sezonu geçirilmesi için temennilerde bulundu.

        (MÖB-EME)

        15.08.2016 12:15:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler