Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Madalyasını başkana getirdi

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Havran Fatih Belediye Güreş Takım oyuncusu Yusuf Ali Erden Balıkesir'de düzenlenen 36. Geleneksel Kurtdereli Güreşlerinde kazandığı madalyayı Belediye Başkanı Emin Ersoy'a getirdi. Başkan Ersoy ile elde ettiği başarıyı paylaşan genç güreşçi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy başarılı güreşçiyi makamında kabul etti. Başkan Ersoy, "Spora yönelik yatırımlarımızın meyvelerini almaya başladık. Yusuf Erden kardeşimiz katıldığı turnuvalarda madalya ile dönüyor. Burhaniye Belediyesinin yaptığı Kızıklı yağlı Güreş müsabakalarında madalya kazandı. Son olarak Kurtdereli yağlı güreşlerinde madalya kazanarak ilçemizi, belediyemizi başarı ile temsil etti. Başta Hocaları olmak üzere tüm güreş takımımızı canı gönülden tebrik ederim" dedi.

        Başkan Emin Ersoy "Havran sporun her dalında başarılar elde etmeye başladı. Atletizm, Futbol, Voleybol, Tenis ve diğer branşlarda gerek bireysel gerekse takım olarak katıldıkları Uluslararası turnuvalarda kupa ve madalyalar ile dönüyor. Spora yönelik yaptığımız yatırımların meyvelerini toplamaya başladık" dedi.

        Ersoy "Başarının en büyük neden tesisleşmedir. Çevre yolu üzerinde faaliyete geçen Spor kompleksi ve yeni futbol sahamız gençlerimizin spor yapma imkanı tanımaktadır. Futbol sahamızın tribünleri monte edildi çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra halkımızın ulaşımı daha kolay olacak" dedi.

        (eme)

        15.08.2016 15:39:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler