Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey'de köylere arozöz dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey ilçesinde 10 kırsal mahalleye çok amaçlı arozöz dağıtıldı.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerdeki kırsal mahallelere çok amaçlı arozözlerin dağıtılmasına devam ediliyor. Dursunbey'de düzenlenen törende 10 kırsal mahalleye arozöz verildi. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ilçeye Büyükşehir tarafından yapılan yatırımlar ve arozözler için teşekkür ederek, "İl Özel İdaresi döneminde yangın tankeri dağıtmaya başlamıştık. O zamanki bütçemiz ile yıllık 3-5 tane dağıtabiliyorduk. Büyükşehir olduktan sonra başkanımız her yıl 10'ar tane tanker dağıttı. Bu yıl da 10 tane tanker dağıtıyoruz. 58 tankerden 68'e çıktı. 102 tane mahallemiz var" diye konuştu.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise yeni tahsis edilen çok amaçlı arozözler ile birlikte ilçe kırsal mahallelerindeki arozöz sayısının 68'e çıktığını belirtti. Dursunbey'deki 102 mahallenin tamamına arozöz dağıtımı yapacaklarını söyleyen Başkan Uğur, "Geri kalan arozözleri de 2017-18 ve 19'da dağıtarak 102 mahallemizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bu arozözleri yangın için, hayır için, yol sulamak için veriyoruz. Allah yangından, felaketten korusun" dedi.

        (TS-MŞ-Y)

        15.08.2016 19:22:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler