Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskil Belediye Başkanı Alçay, vatandaşlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Eskilli vatandaşlarla buluşarak sorun ve talepleri dinledi.

        Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Alçay, "İnsanlarımızın yaşadığı yerde mutlu olmasını istiyoruz. Başladığımız günden beri yaylalarımızın arasındaki yolların iyileştirilmesi için bütün yaylalarımızın arasındaki yolların neredeyse tamamını asfalt yaptık. Bizler dönemimizin içinde bundan sonra yayla içi asfalt çalışmasını tamamlamaya çalışacağız. Tol, Kaputaş, Çulfa ve ardından Akkaş Yayla içi asfalt çalışmasını bitirdik. Eksiklerimiz olabilir, bir yıl içerinde yapılacak olan işlerimizi planlıyoruz. Bütçemizin elverdiği kadar yayla içindeki yoğun kullanılan yolları yapmaya çalışıyoruz. Daha önce bütün yaylalarımızda yaptığımız stabilize çalışmasıyla çamur sıkıntısını aştık. İnsanlarımız bize şimdi toz sıkıntısı ile geliyor. Sizlerin hizmet istemek en doğal hakkınız, bizler ise hizmet için varız. Belediyemiz son kuruşuna kadar sizlere hizmet vermenin çabasında. İnşallah bütün yaylalarımızın dönemimiz sonuna kadar yayla içi asfalt çalışmasını durumumuz elverdiği ölçüde bitirmeye çalışacağız" dedi.

        (YC-AH-Y)

        16.08.2016 12:10:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler