Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yahyalı Meslek Yüksek Okulu'nun çevre düzenlemesi başladı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Yahyalı Belediyesi, ilçede yapımı tamamlanan Yenilenebilir Enerji Ve Tabii Kaynaklar Meslek Yüksekokulu'nun Çevre Düzenleme çalışmalarına başladı.

        Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmaları hakkında basına açıklamalar yapan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztük, Yenilenebilir Enerji ve Tabii Kaynaklar Meslek Yüksek Okulu çevre düzenleme çalışmalarına belediye olarak başladıklarını, belediye olarak Yahyalı için her zaman her yerde hizmete hazır olduklarını söyledi. Başkan Öztürk; "Belediye olarak görevimiz yol yapmak, park tapmak, bahçe yapmak ya da kaldırım yapmak değil, biz hemen hemen her sahada varız. Yüksek Okul, Camii, Okul ve diğer kamu kuruluşlarının yapımında belediyeleri görürsünüz. İyi ki bu ülkede belediyeler var. Biz belediye olarak yüksekokulumuzun çevre düzenlemesi yapımına başladık. İnşallah bu okulumuza gelen öğrencilerimiz, Yahyalı'mıza ve ülkemize hayırlı olur. Buranın çevre düzenlemesini en kısa sürede yapacağız. Bugün hem çalışmaları yerinde incelemek hem de arkadaşlarımıza kolay gelsin demek için buradayız. Hain kalkışma hareketinde belediyeler gündüzleri çalıştılar, geceleri demokrasi nöbeti tuttular. Bu çalışmalarımızı, moralimizi ve motivasyonumuzu bozmaya çalışanları buradan lanetliyorum. Bu ülke kesinlikle bunu hak etmiyor. Bu olaylar hiçbir zaman bizim moralimizi, çalışmalarımızı bozamayacak, aksine çalışma azmimizi arttıracaktır." dedi.

        Yapımı tamamlanan yüksekokul hakkında da bilgiler veren Başkan Öztürk; " Meslek Yüksekokulu' muzun eğitim binası ve sosyal tesislerinin inşaatı tamamlandı. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına okulumuzu açmak için gayret gösteriyoruz. Ben özelikle burayı yaptıran Yahyalılı İşadamlarımıza ve enerji sektöründeki diğer işadamlarımıza teşekkür ederim. Özellikle Özkoyuncu ailesine de teşekkür ederim Bu binayı eğitim öğretime hazır hale getirdiler. Yahyalı Yenilenebilir Enerji ve Tabi Kaynaklar Meslek yüksekokulumuzda Allah nasip ederse iki bölüm olacak. Birincisi Maden Bölümü İkincisi ise Yenilenebilir Enerji Bölümü. Bilindiği üzere HES , RES ve GES ile Yahyalı enerji üssü. Bu okul buraya cidden yakışacak. İnşaallah belediye olarak bizler, Millet Vekillerimi, Bakanlarımız Ve şuan ki Çevre Ve Şehircilik Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki 'nin bu manada ciddi desteğini bekliyoruz. İnşallah öğrencilerimiz hem teorik hem de pratik bilgilerini geliştirmiş olacaklar." şeklinde konuştu.

        (AÖ-Y)

        16.08.2016 15:29:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler