Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çemişgezek'te kilitli parke taşı çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Sezai Akın

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde kilitli parke döşeme çalışmaları başlatıldı.

        Çemişgezek Belediyesi Tarafından başlatılan çalışmalarla ilçe merkezine bağlı Urik mezrasında başlatılan parke yapım çalışması tamamlanırken, yine ilçe merkezine bağlı Peymunut mezrasında kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Kilit Parke çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, "Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu kapsamda çarşı merkezimizde başlattığımız parke yapım çalışmalarımızı Tepebaşı Mahallesi, Urik ve Peymunut mezralarımızda devam ettiriyoruz. İlçemiz daha modern bir hale kavuşturmak için gayret içerisindeyiz. Amacımız ilçemizde ki vatandaşlarımızın ayaklarını çamurdan tamamıyla kurtarmaktır" dedi.

        Bütün mahallelerin cadde ve sokaklarında çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, "İmkanlarımız dahilinde bütün mahalle ve sokaklarımızda düzenleme planlıyoruz" diye konuştu.

        (MP-Y)

        17.08.2016 10:49:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler