Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konuşmasıyla demokrasi dersi veren çobandan valiye ziyaret

        (fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi İbrahim Özefe, 15 Temmuz Darbe girişimine yönelik düşüncelerinin yer aldığı videonun sosyal medyada hızla yayılmasıyla birlikte ülke gündemine oturan Posoflu Köksal Yardımcı'yı, makamında misafir etti.

        Vali İbrahim Özefe, ülke gündemine yönelik konuşması birçok televizyon kanalında haber olan Köksal Yardımcı'yı, Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar ile birlikte makamında misafir etti. Köksal Yardımcı'nın Posof'ta yaptığı konuşmayı izlediğini aktaran Vali Özefe, "Senin bu konuşmaların, bu tavrın, bu milletin asaleti, feraseti, irfanı, izanıdır. Bunları ne güzel dile getirmişsin. Milletimize Çanakkale savaşını kazandıran da, 15 Temmuz alçaklığını bertaraf eden de bu irfan, bu izan ve bu asalettir. Ben, şükranlarımı sunuyorum. Seni tebrik ediyorum. Allah, milletimizden ve sizlerden razı olsun" diye konuştu.

        "Posof ile Şavşat arasında ki Arsiyan dağında hayvanlarını otlattığı sırada karşılaştığı Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ile sohbet eden 52 yaşında ki Köksal Yardımcı, sohbet sırasında 15 Temmuz'da ki hain darbe girişimi ve ülke gündemine yönelik fikirlerini paylaştı. Köksal Yardımcı'nın konuşmasının yer aldığı video "Posoflu çobandan muhteşem darbe yorumu' etiketiyle sosyal medyada paylaşılınca bir anda televizyon kanallarının ilgisini çekmiş ve ülke gündemine oturmuştu."

        (OY-AA-Y)

        18.08.2016 08:46:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler