Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Valisi Ceylan'dan Şarköy'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Şarköy ilçesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Vali Mehmet Ceylan, ilk olarak Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü'yü ziyaret etti. Vali Ceylan, Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Hamdi Üncü, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Ziya Kahraman, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Ziyarette Kaymakam Hamdi Üncü ve yetkililer, Vali Ceylan'a Şarköy ilçesi hakkında bilgi verdi.

        Kaymakamlık ziyareti sonrası Belediye Başkanı Süleyman Altınok'a iade-i ziyarette bulunan Vali Ceylan, belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Süleyman Altınok'tan bilgi aldı. Vali Ceylan'a ziyareti sırasında Kaymakam Hamdi Üncü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Ziya Kahraman, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu eşlik etti.

        Vali Mehmet Ceylan, 2012 yılında tamamlanan Şarköy Kültür Merkezi'nde de incelemelerde bulundu. Vali Ceylan, Kültür Merkezi'nin durumu ve planlanan çalışmaları hakkında Kaymakam Hamdi Üncü ve yetkililerden bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

        (HLD-MK-Y)

        18.08.2016 10:07:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler