Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Polat, Bakan Arslan'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KİLİS (İHA) - AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı ziyaret ederek, bitmiş olan Elbeyli ve Polateli karayolları için teşekkürlerini iletti.

        Milletvekili Polat, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı ziyaretinde devam etmekte olan Kilis-Gaziantep havaalanına kadar olan yolun ve Kilis-Akbez yolunun son durumunu istişare ettiklerini ifade ederek, "65 kilometre olan Nurdağı-Musabeyli yolumuzun ve Kilis-Musabeyli çatına kadar olan 12 kilometrelik yolun ihale programına alınması için gerekli görüşmeleri yaptık. Tarihi ve kültürel yapısı, kentsel dokusu ve stratejik konumuyla Kilis'in bir cazibe merkezi haline gelebilmesi için kentin ulaşım sorunlarıyla ile ilgili kısa ve uzun vadede yapılması gereken çalışma ve talepleri içeren ayrıntılı bilgileri paylaştık. Bakanımıza ve himayelerinde görev yapan bütün bakanlık çalışanlarına Kilis'e yapacakları hizmetlerden dolayı, şahsım ve Kilisli hemşehrilerim adına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

        (MAD-BRN-Y)

        18.08.2016 10:09:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler