Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversiteye hazırlık kursları

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Anadolu Lisesinde üniversiteye hazırlık kursları yaz tatilinde de devam ediyor.

        Pazarlar Anadolu Lisesi 2015-2016 eğitim öğretim yılında yakaladıkları üniversiteye kazanma başarısının sürekliliğini sağlamak ve daha da artırmak için açılan yaz kursları öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gördü.

        Pazarlar Anadolu Lisesinde 2016-2017 eğitim öğretim döneminde YGS ve LYS sınavına katılacak öğrenciler için 18 Temmuz- 22 Ağustos 2016 tarihlerini arasında Türk Edebiyatı ,Dil ve Anlatım, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya branşlarında açılan yetiştirme kursları öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.

        Okul Müdürü Ömer Duran yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz yıllardaki üniversiteye hazırlık çalışmalarında yakaladığımız %80-% 90 başarı oranları ile güzel sonuçlar elde ettik. Başarımızın sürekliliğini sağlamak adına bu yıl da veli ve öğrencilerden gelen talep doğrultusunda açtığımız temel eğitim kursları ile öğrencilerimizin hem tatillerini değerlendirebilmesini hem de üniversiteye hazırlık yolunda mesafe kat edebilmelerini hedefledik. Kurslara katılan 45 öğrencimize pansiyonda kalabilme imkanı sağlayarak haftalık yaptığımız deneme sınavlarından sonra düzenlediğimiz piknik ve gezi etkinlikleriyle yaz tatillerini eğlence, rehberlik ve eğitim üçgeninde verimli geçirmelerini, samimi bir ortamda öğrenmenin tadına varmalarını hedefledik. Öğrencilerimizin bu yıl da güzel başarılara ulaşacağını ümit ediyorum" dedi.(MB-EFE)

        18.08.2016 10:13:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler