Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşme Belediyespor'un rakipleri belli oldu

        (Fotoğraflı)

        İsa Atagöz

        İZMİR (İHA) - Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele edecek olan Çeşme Belediyespor'un rakipleri belli oldu.

        Çeşme Belediyespor, 2016-2017 döneminde İzmirspor, Narlıdere Belediyespor, Güzelbahçespor, Seferihisarspor, Urla Gençlikspor, Torbalıspor, Bayındırspor, Güraltay, İşçievlerispor, Torbalı Çaybaşıspor, Kuruçeşmespor ve Selçuk Efesspor ile karşılaşacak.

        Çeşme Belediyespor takımı, yeni dönem çalışmalarına da başladı. Dalyan yolu üzerindeki suni çim sahada 8 Ağustos tarihinde çalışmalarına başlayan Çeşme Belediyespor, 2016-2017 yılında şampiyonluğu hedefledi.

        Öte yandan Çeşme Futbol Sahası'nın çimlendirme çalışmalarına da başlandı. Futbol sahasının zemininin rulo çimle kaplanması için ihale açıldı. Kale arkası bölümünün de çimle kaplanacağı açıklanırken, kale arkasının zemininde drenaj çalışmaları tamamlandı. Sahanın çim kaplanması işleminin Eylül ayı içerisinde tamamlanması bekleniyor.

        (İA-MY-Y)

        18.08.2016 10:51:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler