Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbakan Yıldırım'a Ödemiş'in sorunları aktarıldı

        (Fotoğraflı)

        Kerem Karamanlıoğlu

        İZMİR (İHA) - Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Ankara çıkarması yaparak Ödemiş'in sorunlarıyla ilgili temaslarda bulundu.

        Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Ak Parti'nin kuruluşunun 15.yıl dönümünde Ak Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen kutlamaya katılarak partilerinin 15.yılını kutlamışlardı. Kutlama programının ardından Ankara temaslarını sürdüren Başkan Halil Demir, ilk olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile daha sonra da Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmeler yaptı.

        Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Ödemiş'in başta Mendegüme bölgesi mahallelilerin talepleriyle ilgili olarak dosya sunduklarını belirten Başkan Demir, Başbakan Binali Yıldırım ile de Ödemiş'e yapılan yatırımları konuştuklarını söyledi.

        Başbakan Binali Yıldırım'ın, Ödemiş'e yapılan yatırımlarla yakından ilgilendiğini takip ettiğini söyleyen Başkan Halil Demir, ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

        Demir şu bilgileri verdi:

        "Geçtiğimiz hafta sonu partimizin 15.kuruluş yıl dönümüydü. Partimizin kurucu genel başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Binali Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Ak Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin hizmetkârı olarak ülkemize, milletimize hizmet etmiş, her alanda ülkemizi büyütmeyi sürdürmüştür. Bundan sonra da ülkemizin kalkınması için gece gündüz çalışacaktır. Milletin sesi, Türkiye'nin patisi olarak partimiz 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir."

        ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI'NA DOSYA SUNULDU

        Başkan Demir, "Bende Ödemiş İlçe Başkanı olarak genel merkezimizin organize ettiği kutlama programına katıldım. Daha sonra da Ankara'da temaslarımız devam etti. İlk olarak Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Ödemiş'imiz hakkında görüşmelerde bulundu. Bakanımıza Mendegüme bölgemizdeki 5 mahalle sakini vatandaşlarımızın taleplerini dosya halinde sunduk. Bölge halkı orada tarımsal sulama için gölet talep ediyor. Bununla ilgili olarak bakanımızı konuyu arz ettik. Bakanımız da talebi kabul ederek dosya üzerinde inceleme yapacağını daha sonra bölgede inceleme yapılacağını ve vatandaşın ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti." diye konuştu.

        Başbakan Binali Yıldırım'a Ödemiş'in selamını götürdüklerini söyleyen Halil Demir şöyle devam etti: "Orman ve Su İşleri bakanımızdan sonra Başbakanımız Binali Yıldırım ile görüştük. Başbakanımıza Ödemiş'in selamını ilettik. Başbakanımız da Ödemiş'e bizlerin aracılığı ile selamını iletti ve tutulan demokrasi nöbetlerini yakından takip ettiğini ifade ederek Ödemişlilere teşekkür etti. Başbakanımız ile daha sonra Ödemiş ve bölgeye yapılan yatırımlar konusunda değerlendirmeler yaptık. Başbakanımız Bayındır, Ödemiş, Kiraz duble yolu ve Ödemiş Devlet Hastanesi çalışmaları başta olmak üzere diğer yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini, Ulaştırma Bakanı'na Ödemiş'e yapılan bu çalışmalar hakkında talimat verdiğini söyledi. Kendisine teşekkür ederek görüşmelerimizi tamamladık. Bundan sonraki günlerde de yatırımların takipçisi olacağız."

        (KK-MY)

        18.08.2016 12:45:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler