Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İhtiyaç sahiplerine şefkat eli

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Gürsu Belediyesi tarafından kurulan Şefkat Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor.

        Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Birimi tarafından sağlanan gıda paketleri ve Gürsu Kaymakamlığı'nın desteğiyle temin edilen kıyafetler, Şefkat Mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Mağazamızla belediyemizce yürütülen sosyal yardım hizmetleri daha sistemli hale getirildi. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım yapmak için oluşturduğumuz Şefkat Mağazası, hayırsever kuruluş ve şahısların da desteğiyle önemli bir boşluğu dolduruyor cevap vermekte. Destek veren firma ve şahıslara teşekkür ediyorum" dedi.

        Şefkat Mağazası vasıtasıyla 2 bin 500 aileye gıda, yaklaşık 2 bin aileye de giyecek ve ayakkabı yardımı yapıldı. Ayrıca, çeşitli kurum ve firmaların desteğiyle de temizlik malzemeleri, ev eşyaları, kırtasiye, engelli sandalyesi v.b. yardımlar yapıldı.

        (MŞ)

        19.08.2016 09:58:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler