Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görele'deki gençlik merkezinde sona gelindi

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Görele ilçesinde yapımı süren Gençlik Merkezi'nin inşasında sona gelindi.

        İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Gençlik Merkezi'nde küçük çaptaki eksikleri dışında herhangi bir eksiği bulunmadığını belirten Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 10 dönüm alan üzerine toplam 800 metrekarelik alanda yapılan Gençlik Merkezi'nde sona gelindiğini söyledi. Gençlik Merkezi'nin Görele'de büyük bir boşluğu dolduracağını belirten Başkan Erener, "Gençlik Merkezimizde basketbol ve hentbol sahası olarak kullanılabilecek bir kapalı salon bulunmaktadır. Ayrıca merkezimizde bilgisayar birimi, kütüphane zeka oyunları, drama tiyatro salonu, resim, maket el sanatları, plastik sanatlar, müzik ve dans birimleri, dans ve folklor salonu bulunmaktadır. Dış alanda açık saha olarak Tenis kortu, basketbol ve voleybol sahasının olacaktır" dedi.

        Gençlik Merkezi'nin dış mimarisinin Osmanlı motiflerini yansıttığını da belirten Başkan Erener, "Gençlik merkezinin Görele'de büyük bir boşluğu dolduracaktır. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi açısından gençlik merkezinin gerekliliği kaçınılmazdır. Buraya yaptığımız Gençlik Merkezi gençlerimizin evi olacaktır. Gençlik Merkezimize ve Kapalı Spor Salonumuza Engellileri de bekliyoruz. Tüm tesislerimizde engelliler için rampalar tuvaletler ve duşlar mevcuttur. Ben bu tesisin ilçeye kazandırılmasında büyük emekleri bulunan başta Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli olmak üzere Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk'e çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (OK-ÖS-Y)

        19.08.2016 11:42:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler