Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köprüden dereye atlayan şahıs 4 saat sonra ölü bulundu

        (Fotoğraflı)

        Veysel Karahan

        AYDIN (İHA) - Aydin'ın Nazilli İlçesi'nde arkadaşı ve kardeşi ile birlikte serinlemek için Akçay Deresi'ne giden şahıs, yüksek köprüden suya atlayarak dip akıntısına kapıldı. Hayatını kaybeden Tetik'in cesedi, 4 saat sonra bulundu.

        Olay, Nazilli'ye bağlı Bozdoğan Yolu Akçay Köprüsü yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ocaklı Mahallesi'nde yaşayan 34 yaşındaki Ramazan Tetik, arkadaşları ve kardeşi Murat Tetik ile birlikte alkol aldı. Tetik,kardeşi ve arkadaşları daha sonra serinlemek için Akçay Deresi'ne gitti. Bir süre sonra Köprüden suya atlayan Tetik, akıntıya kapıldı. Ramazan Tetik'i kurtarmaya çalışan kardeşi Murat Tetik başarısız olunca, dip akıntısına kapılan Ramazan Tetik suda kayboldu. Arkadaşının haber vermesiyle olay yerine gelen AFAD Arama-Kurtarma ekipleri, yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından Tetik'in cenazesini köprünün tribün kapaklarına takılmış halde bularak sudan çıkardı. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken Tetik'in cenazesi kesin ölüm raporunun alınması için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Öte yandan, Ramazan Tetik'ten geriye olaydan yaklaşık beş dakika önce arkadaşı Özgür Kalenderoğlu ve kardeşi Murat Tetik ile birlikte çekildikleri fotoğrafı kaldı.

        (VK-MB-Y)

        20.08.2016 13:42:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler