Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolaman Irmağı güzelliği ile büyülüyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa, Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı ilçelerinden geçen Bolaman Irmağı, güzelliği ile görenleri büyülüyor.

        Özellikle ırmak kenarlarında bulunan taşların güzelliği ve mağara girişlerindeki doğadaki renkler manzara fotoğrafçılarının da dikkatinden kaçmazken, kayın, kızılağaç, kestane ve ladinlerin yoğunluğu, böğürtlen, likapa gibi çalı bitkileri ile, otsu bitkilerin zenginliği hemen dikkat çekiyor. Spor yapmak isteyen vatandaşlar hafta sonlarını buralara giderek değerlendiriyor. Bölgeyi iyi bilen doğa yürüyüşçüleri de bu güzergahları kullanarak aktif sporlarını gerçekleştiriyorlar. Bazı vatandaşlar ise hobi olarak ırmak kenarında balık tutuyorlar.

        Karadeniz'in her yerinin cennet olduğunu belirten Murat Yıldız isimli vatandaş, "Boş zamanlarımızda mutlaka buralara gelerek temiz hava alıyoruz. Gerçekten her yeri ayrı güzel. saklı cennet olan bu yerleri daha yeni keşfediyoruz" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        22.08.2016 12:41:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler