Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeşilyuva - Söğüt yolunda çalışmalar başladı

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA) - Denizli'de Acıpayam ve Çardak ilçelerini karayolu ile birbirine bağlayacak, Yeşilyuva-Söğüt yolundaki çalışmalara başlandı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını üstlendiği Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayacak Yeşilyuva-Söğüt yolunda çalışmalara başladı.

        Denizli Büyükşehir Belediye'sinin 121 Dev Proje kapsamında gerçekleştirilen yatırımlar arasında olan yol projesi Acıpayam'ın Yeşilyuva Mahallesi ile Çardak'ın Söğüt Mahallesi hattında toplamda 31 kilometreden oluşacak.

        Çardak Havalimanı ve Ankara yönüne gitmek için Denizli merkezi üzerindeki yol güzergahını kullanmak zorunda kalan Acıpayamlılar, proje ile hem yoldan hem de zamandan tasarruf edebilecek. Yol aynı zamanda çevre mahalle ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar için de bir alternatif olacak.

        Yeşilyuva Mahallesi'ne yaptığı ziyarette projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yeşilyuva'nın uzun zamandan beri arzusu olan Çardak ve Söğüt'e bağlanan yolda çalışmalarımız başladı. Yolda hafriyatlar, köprüler ve menfezler yapılıyor. Yolun asfaltla ilgili ihalesini de gerçekleştirdik. Yolumuz tamamlandığında Acıpayam Yeşilyuva'dan, Çardak Havalimanı'na ve Ankara'ya gidiş bağlantısını sağlamış olacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (MT-

        22.08.2016 15:49:28 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler