Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çelikhan'ın giriş yolu asfaltlandı

        (Fotoğraflı)

        Kemal Altın

        ADIYAMAN (İHA) - Çelikhan Belediyesi ilçenin Kuzey girişini genişleterek, asfaltladı.

        Çelikhan Belediyesi ilçenin Malatya'ya açılan kısmı olarak bilinen, Yunus Emre Mahallesi sınırlarında bulunan Çat Barajı ve 10 köyün grup güzergahı olan bin 100 metelik yolu asfaltlatarak hizmete açıldı.

        Geçen sonbaharda yolun genişletilmesini yaparak, yol üzerinde bulunan tüm alt yapı çalışmalarını yapıldıktan sonra yol asfaltlandı.

        Çalışma hakkında bir açıklama yapan Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, "İlçemizin Malatya'ya giden çıkış yolu ve aynı zamanda onlarca köyümüzün grup yoludur. Geçe sonbaharda yolu genişletmiş, ilkbahar döneminde sulama kanalını yapmış ve yolun alt yapı işlemlerini bitirdikten sonra yolun asfaltlanmasını bugün tamamlamış bulunmaktayız. Yolun yapımında emeği olan sayın Vali Abdullah Erin, Kaymakam Adem Kaya,Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan ve Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'e teşekkür ederim.Her bir kurum ihtiyacımız oranında bizlere destek vermişlerdir" dedi.

        (KA-AHM)

        22.08.2016 16:08:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler