Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menderes'te çocuklara çevre bilinci

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Menderes Belediyesi tarafından çocuklarda çevre bilinci oluşturmak için "Geri Dönüşümün Önemi" adlı etkinlik düzenlendi.

        Menderes Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen çevre bilincini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında "Geri Dönüşümün Önemi" adlı etkinlik Menderes Belediyesi Kütüphanesi'nde düzenlendi. Periyodik zamanlarda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında çocuklara belediye yetkilileri tarafından çevre, temizlik, geri dönüşüm konularında bilgi aktarıldı. Uygulamalı gerçekleşen bilgilendirme çalışması kapsamında çocuklara çevreyi konu alan çeşitli hediyeler de verildi.

        Bilinçli nesil temiz çevre

        Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, çevre konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz tarafından çocuklarımız da çevre bilincini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 'Geri Dönüşümün Önemi' konulu etkinliğimiz ile çocuklarımız çevreye ve doğaya zararı olan ancak geri dönüşüm ile tekrar kazanımı sağlanan atıklar hakkında bilgilendiriliyor. Bilinçli bir nesil ile temiz bir çevreye sahip olabiliriz. Geri dönüşümün önemini her kesime yayarak daha yaşanabilir çevre elde etmek hepimizin elinde. Bu kapsamda özellikle çocuklarımıza yönelik bilgilendirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

        (CA)

        23.08.2016 10:11:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler