Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sarıcaoğlu'nun mutlu günü

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun oğlu Atıf Sarıcaoğlu, Emine Özakça ile evlendi.

        Kavak'ta yapımı yeni tamamlanan 19 Mayıs Mahallesi Kardelen Düğün Salonu'nda dünya evine giren Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'nun oğlu Atıf Sarıcaoğlu ve Emine Özakça çiftinin düğün törenine eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belür, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, siyasiler, bürokratlar, öğretim görevlileri, dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

        Nikahı Başkan Yılmaz kıydı

        Atıf ve Emine çiftinin nikahlarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıydı. Nikah şahitliğini ise AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel yaptı.

        Başkan Sarıcaoğlu teşekkür etti

        Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile eşi Narin Sarıcaoğlu düğüne gelen misafirleri kapıda karşılayarak hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiler. Duygu dolu anlar yaşayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi: "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar birçok kez mikrofonu elime alıp konuşmalar yaptım ama açıkçası hiçbirinde bu kadar heyecanlanmadım. Şuan burada olmak bir şeyler söylemek gerçekten çok güç. Oğlumun düğün merasimine uzaktan ve yakından katılan çok kıymetli siz değerli konuklarımıza Özakça ve Sarıcaoğlu aileleri adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (SAM-SLH-Y)

        23.08.2016 11:07:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler