Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'te 68 doktor ataması yapılacak

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Sağlık Bakanlığı tarafından Siirt ve ilçelerde görev yapacak 9 uzman hekim, 59 pratisyen hekim olmak üzere toplam 68 doktor ataması yapılacağını aktardı.

        Çalapkulu, "Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilecek olan 68. Dönem Hizmet yükümlülüğü kurası kapsamında Siirt genelinde ihtiyaç duyulan branşlarda Halk Sağlığı İl Müdürlüğü emrine 39 pratisyen hekim, Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği emrine 9'u uzman hekim, 20'i pratisyen hekim olmak üzere toplam 29 doktor atamasıyla beraber il genelinde toplam 68 doktor ataması yapılacak. Siirt Devlet Hastanesine; 3 pratisyen hekim, 1 göğüs hastalıkları uzmanı, 1 anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 kalp ve damar cerrahisi hastalıkları uzmanı, 1 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 göğüs cerrahisi uzmanı, 1 plastik ve estetik cerrahi uzmanı, 1 enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı olmak üzere toplam 7 uzman doktor, Baykan Devlet Hastanesine 5 pratisyen hekim ve 1 Aile Hekimi, Eruh Devlet Hastanesine 3 pratisyen hekim ve 1 iç hastalıkları uzmanı, Kurtalan Devlet Hastanesine 4 pratisyen hekim, ve Pervari Devlet Hastanesine de 5 pratisyen hekim olmak üzere 9 uzman ve 20 pratisyen hekimin Eylül ayının ikinci haftasına kadar görevlerine bekleniyor" dedi.

        (MND-MP-Y)

        23.08.2016 13:07:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler