Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi'de kamelyalı bankların kurulumu başladı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Seyitgazi Belediyesi kendi demir doğrama ve marangoz atölyelerinin ortak çalışması sonucu imal ettiği kamelyalı bankların kurulumlarına başladı.

        Kendi kurduğu atölyeler ile birçok alanda ilke imza atan Seyitgazi Belediyesi hizmet çıtasını her geçen gün yükseltiyor. Kendi demir doğrama ve marangoz atölyelerinin ortak çalışması sonucu imal ettiği kamelyalı bankları ihtiyaç duyulan yerlere kurulumuna başladı. İlçe genelinde belediye atölyelerinde üretilen, banklar, çardaklar, bekleme durakları vatandaşlar tarafından büyük beğeni alıyor. Belediyenin çalışmalarından oldukça memnun olan vatandaşlar, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve personeline teşekkür ediyorlar.

        (İHA-MET-Y)

        23.08.2016 14:27:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler