Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geyve'ye sosyal belediyecilikte örnek proje

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi'nde çalışmaların tamamlandığını kaydeden Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Eylül ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek programda merkezimizin resmi açılışı yapılacak. Sosyal belediyecilik anlamında örnek bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve'de inşa edilen Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar tamamlandı. Merkezi Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreninde hizmete alacaklarını ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 7'den 70'e herkesin bu merkezde buluşacağını söyledi.

        Proje detaylarını da paylaşan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezimizde 150 kişilik tiyatro ve konferans salonı, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeterya bulunuyor. Eylül ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek programda merkezimizin açılışı yapılacak. Yeni merkezimizin ilçeye değer katacağını düşünüyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

        Ali Oktar konuşmalarını şu şekilde tamamladı; "Sosyal belediyecilik anlamında bir projeyi daha hayata geçiriyor olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Daha önce benzer örnekler gerçekleştirmiş, hizmete almıştık. Bilindiği üzere Akyazı'da da benzer bir çalışmayı tamamladık. Bu merkezlerimizde kadınlar, gençler, çocuklar, aileler kısacası 7'den 70'e herkes yer alacak. İnşallah yeni merkezlerimiz ilçelerimizin sosyal yaşantıları için büyük önem taşıyacak."

        (BB)

        24.08.2016 16:12:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler