Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dutluca köyü suya kavuştu

        (Fotoğraflı)

        KİLİS (İHA) - Kilis'in Musabeyli ilçesine bağlı Dutluca Köyünde Özel İdare tarafından vurulan sonrajla su bulunmasının sevinci yaşanıyor.

        Musabeyli İlçesine bağlı Dutluca Köyünde yapılan 3. sondajda 10 litre/saniyelik su bulundu. İl Özel İdaresi tarafından 1 yıldır çalışma yürütülen köyde su bulunabilecek alanların tamamında iş makineleri ile tespit ve kazı çalışmaları yapıldı ve 2 adet sondaj vuruldu. Bütün bu çalışmaların sonuçsuz kalması üzerine bölgede son bir sondaj vurulmasına karar verildi. Vurulan sondajda 45 metrede 10 litre/saniyelik suya rastlandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat çalışmaları yerinde izleyerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

        Köy Muhtarı Mehmet Şahan köyün suya kavuşturulmasında emeği geçen, programa alınmasını sağlayan ve aynı zamanda bir çok hizmetin getirilmesine sebep olan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

        (MAD-BRN-Y)

        25.08.2016 10:31:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler