Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni hizmet binasının temeli 20 gün içinde atılacak

        - Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe:

        - "Fatsa Belediyesi yeni hizmet binasının toplam maliyeti 6 milyon 300 bin TL"

        - "Doğalgaz çalışmaları devam ediyor"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, yeni hizmet binasının temelini 20 gün içerisinde atmayı planladıklarını söyledi.

        Yeni hizmet binasının yerinde çalışmalara başlanıldığını belirten Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ilgili yaptığı açıklamada, "Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı başladı ve hızla yapımı sürüyor. İnşaatımızı iki aşamada gerçekleştiriyoruz. Kaba ve ince inşaat olmak üzere toplam maliyeti 6 milyon 300 Bin TL'dir. İki yıl içerisinde hizmet binamızı bitirmeyi hedefliyoruz. İnşaatımızın altında kapalı otoparkımız olacak. Toplam kapasitesi 125 araç olarak planlandı. 12 işyeri ve 12 ofis alanı olan bir bina olarak yapımı gerçekleşecek. Toplam 10 Bin metre kare kapalı alanda yapılıyor binamız. Zemin etüt çalışmaları yapıldı ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor. 20 gün içerisinde temel atma işini gerçekleştiririz" dedi.

        Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

        Fatsa'daki doğalgaz çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren Başkan Yardımcısı Aktepe, "Doğalgaz çalışmaları belirli mahallelerimizde devam ediyor. Ana hatlarıyla Reşadiye, İnönü, Sakarya, Yeni Kumru ve Sevgi Caddelerinde bu yıl için nokta koyulacak. Şehir içindeki çalışmalarda buna bağlı olarak kazı çalışmaları yapılıyor. Vatandaşlardan isteğim biraz daha sabırlı olmalıdır. Doğalgaz çalışmaları bitince tekrar eski haline dönecek cadde ve mahallede ki yollarımız. İki firma aynı anda çalışıyor şehir içinde doğalgaz ile ilgili. Yoğun bir şekilde yetkililer bu konuda hassas çalışmaya devam ediyor. Şehir merkezini yapım çalışmalara bitince komple bir elden geçireceğiz. Ayrıca kapalı alanlar dediğimiz caddelerde de yeni çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarımızı Büyükşehir belediyesi ile birlikte yapıyoruz. Doğalgaz'ı bu yıl şehir içinde kullanacak vatandaşlar olabileceği gibi kullanamayacak vatandaşlarımız da olacak" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        25.08.2016 12:47:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler