Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seven'den terör olaylarına kınama

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, Bingöl'deki terör saldırısını lanetledi.

        Seven, yaptığı yazılı açıklamada Karlıova ilçesinde terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu Taşlıçay köyünde görev yapan geçici köy korucuları İdris Demir ve Tarık Aydemir ile Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin şehit edildiğini anımsatarak, terör örgütlerinin Türkiye'yi bölemeyeceğini söyledi. FETÖ'nün darbe girişiminin ardından PKK'nın saldırılarını attırdığını ve bunun piyonların tek elden yönetildiğini açıkça ortaya koyduğunu ifade eden Seven, "Bingöl olarak bizler 15 Temmuz' da tavrımızı ve cesaretimizi net bir şekilde ortaya koyduk. Bingöl halkı Hain PKK, DEAŞ ve FETÖ terörüne karşı sessiz kalmadı ve bundan sonra da kalmayacaktır. Bu terör örgütlerine ve destekçilerine karşı mesajımız nettir. Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz" dedi.

        Bingöl Valiliği öncülüğünde "teröre lanet, huzura davet" mitingi yapılacağını kaydeden Seven, "Bu vesile ile Bingöl halkının, her zamanki gibi teröre karşı net bir şekilde göstermek için, teröre lanet için Cuma günü Saat 17.00'de valilik önünde sivil toplum kuruluşlarımızın düzenleyeceği miting ve yürüyüşe davet ediyorum" diye konuştu.

        (YA-MP-Y)

        25.08.2016 12:51:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler