Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kılıç, TÜGVA'nın konuğu oldu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından gerçekleştirilen Çarşamba Kahvesi Söyleşisi'nin konuğu oldu.

        "Yerel Yönetimlerde Gençlik Politikaları" konusunda birikimlerini paylaşmak amacıyla Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından gerçekleştirilen Çarşamba Kahvesi Söyleşisi'sinde katılımcılarla buluşan Başkan Kılıç, gençlerin geleceğin teminatı ve ülkenin umudu olduğunu söyledi. Gençleri, siyasi ve sosyal çalışmalara katılmaları yönünde desteklediklerini ifade eden Kılıç, "Beklenti içinde olmadan, 'Ülkemize ve milletimize nasıl hizmet edilebilir?' konusu üzerinde çalışılmalı. Tüm bu çalışmalar yapılırken gençlerimiz kendilerini geliştiriyor. Gençlerimizin, siyasi ve sosyal yapılanmalar içinde bulunmalarını çok önemsiyoruz" dedi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gençlerin önünün açılması için çok büyük gayretler sarf ettiğine vurgu yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Gençlerimizin seçme ve seçilme yaşının öne çekildiğini biliyoruz. Bu sayede gençlerimizin erken yaşlarda milletimizin temsilcisi olarak TBMM'ye girmesi gurur verici. Gençlerimizin bu yaşlarda önemli görevlerde bulunması bizleri sevindiriyor. Bu kapsamda Kağıthane'de de genç arkadaşlarımıza fırsatlar sunuyoruz. Gençlerimiz çok şeyi yapabilecek kapasitedeler. Bu konuda bilgi, birikim ve enerji sahibiler. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizdir. Onların en iyi şekilde yetişmesi için desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Gençlerimiz sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da önemli işlere imza atıyor. Güçlü ülkeler, dünyanın nimetlerinden daha fazla yararlanmak için dünyayı çekilmez hale getiriyor. Dünyanın yapısı eşitsizlik ve adaletsiz üzerine kurgulanmış. Bu düzeni değiştirmek için iyi yetişmiş gençlerimize ihtiyaç var" diye konuştu.

        Başkan Kılıç, konuşmasının ardından katılımcıların konuya ilişkin sorularını yanıtlayarak, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

        (EY-AŞ-Y)

        26.08.2016 11:06:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler