Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altınok Öz, 17'nci Erguvan Festivali'ne katıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Çatalca Belediyesi'nin düzenlediği 17. Erguvan Festivali'ne konuk oldu. Festivalde dostluk ve barışa vurgu yapıldı.

        Festivalin açılışına Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı İkbal Yarbay Abdülvahap Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldırım, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

        10.Yıl Marşı eşliğinde dostluk ve barış meşalesi yakılan festivalde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile birlikte festival alanında bulunan stantları gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti.

        (EY-MK-Y)

        26.08.2016 15:04:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler