Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İtfaiye'den tatilcilere hafta sonu uyarısı

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, Meteorolojiden alınan veriler doğrultusunda vatandaşları hafta sonu denize girmemeleri konusunda uyardı.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, hafta sonu sahil şeridinde bulunacak vatandaşlara uyarılarda bulundu. Meteorolojiden alınan veriler doğrultusunda hafta sonu denize girilebilecek uygun bir havanın olmayacağını öngördüklerini belirten Arancı, "Tüm sahil şeridimizde hafta sonu sağanak yağış ve şiddetli rüzgar bekliyoruz. İstenmeyecek durumların vuku bulmaması adına lütfen hemşerilerimiz Büyükşehir cankurtaran ekiplerimizin ikazlarını dikkate alsınlar" diye konuştu.

        52 kilometrelik sahil şeridinde tüm önlemleri aldıklarını ancak vatandaşlardan da duyarlılık beklediklerini ifade eden Ayhan Orhan Arancı, "Biz tüm personel ve teknik donanımımızla Karasu, Kocaali ve Karaboğaz sahillerinde hayati öneme sahip hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ancak böylesi durumlarda vatandaşlarımızın da desteklerine ihtiyacımız oluyor. Gerekli uyarılar sıklıkla yapılacak. Sezonun son dönemine geldiğimiz şu günlerde olumsuz bir durumla karşılaşmak istemiyoruz. Vatandaşlarımızın uyarılarımıza gösterecekleri hassasiyetten dolayı şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

        (RŞ-GY-Y)

        26.08.2016 16:25:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler