Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saray ilçesinin "Yerleşime Uygunluk Çalışmaları" tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı tarafından Saray ilçesi Beyazköy Mahallesinde imar planları öncesi başlatılan "Yerleşime Uygunluk Çalışmaları" tamamlandı.

        Yerleşim alanlarında afet zararlarının azaltılması ve afete duyarlı planlamanın etkin hale getirilmesi için imar mevzuatında belirtilen planların hazırlanmasından önce, plan ölçeğiyle uyumlu nitelikte, imar planına esas yer bilimsel etüt raporlarının hazırlanması amacıyla başlatılan çalışma tamamlandı.

        Saray Belediyesi'nden gelen talep üzerine, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Beyazköy Mahallesinde yaklaşık 430 hektar alanda başlatılan imar planına esas jeolojik-jeoteknik etüt projesi, 4 ay süren saha ve raporlama çalışmalarının ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İnceleme Komisyonunca incelenip uygun bulunarak onaylandı.

        (YG-MEF-Y)

        27.08.2016 12:30:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler