Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili başkanlardan CHP'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırının ardından CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur'u ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

        Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen ve Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık ile birlikte CHP'yi ziyaret eden Feyat Asya, Kılıçdaroğlu'nun Artvin ziyareti sırasında uğradığı terör saldırısını kınadı. Son zamanlarda iktidar ve muhalefet kanadında yaşanan olumlu gelişmelerin birilerini rahatsız ettiğini belirten Başkan Feyat Asya, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı ile ülkenin kaosa götürülmek istendiğini vurguladı. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün ardından siyasi partiler arasındaki birlikteliğin güçlendiğine dikkat çeken Başkan Asya, terör örgütlerinin bu birlikteliği bozmak için hain eylemler yaptığını söyledi. Başkan Asya, "Sayın Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'daki hain girişime karşı net bir şekilde tavrını koyduğu için bugün böylesine bir saldırıya maruz kalmıştır. Ülke genelinde olduğu gibi kendi yerelimizde de 27 gün boyunca sokaklarda milli irade nöbeti tutarken, diğer siyasi partilerin yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri de tepkilerini ortaya koymuştur. Bu sürecin ardından Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın daveti üzerine siyasi parti liderleri aynı mitingde yer alarak bütün hainlere gereken cevabı vermiştir. Bu birliktelikten rahatsız olan kesimler eylemlerini arttırarak hain planlarını devreye sokmuşlardır. Ne yaparlarsa yapsınlar emellerine ulaşamayacaklar. Allah'ın izniyle siyasette yaşanan bu güzel gelişmeler devam edecek ve halkımıza yansıyacaktır. Bu duygularla Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Aynı saldırıda şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diler, tüm CHP teşkilatına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı İsmail Adanur ise, böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için AK Parti heyetine teşekkür etti.

        (NA-MSA-Y)

        28.08.2016 13:50:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler