Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çemişgezek köylerinde onarım çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        Sezai Akın

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin çalışmalarıyla ihtiyacı olan köyler için alınan değişik ebatlardaki korige ve PVC boruların dağıtımını yaptı.

        İlçeye bağlı köylerde tahribat görmüş, içme suyu, kanalizasyon ve sulama suyu şebekelerinin onarımı için ihtiyaca göre boru dağıtımı yapan Çemişgezek Kaymakamlığı, iş makinesi desteği ile birlikte çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda 6 bin 780 metre PVC temiz su, bin 302 metre korige kanalizasyon, 650 metre PVC atık su borusunun dağıtımı sağlandı. İlçe Kaymakamı Harun Kazez, "İlçeye bağlı tüm köylerimizde vatandaşların daha medeni, rahat ve sağlıklı yaşamaları için çalışmalarımız devam etmektedir. Köy ziyaretlerimizdeki tespitlerimiz, muhtarlarımızın talepleriyle birlikte köylerimizin hiçbir sorununu çözümsüz bırakmayacağız. Bu konuda bütün enerjimiz ve var olan imkanlarımızla seferberiz" dedi.

        (SA-MP-Y)

        29.08.2016 08:56:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler