Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak Belediyesinde açığa alınanlardan bazıları görevine dönüyor

        (Fotoğraflı)

        Bayram Keleş

        UŞAK (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Uşak Belediyesi'nde işten el çektirilen 49 memurdan 20'sinin görevlerine dönecekleri bilgisini verdi.

        Parti binasında yaptığı basın toplantısında konuşan Karaoba 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ şüphesiyle açığı alınan 49 kişiden 20'sinin soruşturulması tamamlandığını ve bu kişilerin belediyedeki görevlerine başlayacaklarını söyledi. Karaoba, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı ile ilgili üzüntülerini belirten AK Partili milletvekillerine ve MHP'li parti il yöneticilerine de teşekkür etti.

        'İŞBAŞI YAPIYORLAR'

        Basın toplantısına, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Sevinç Yazgan ve il yöneticileri katıldı. Karaoba, "Öncelikle buradan şu müjdeyi vereyim. 15 temmuz darbe girişimi sonrası görevden el çektirilen 49 Uşak Belediyesi kamu çalışanından 20 kişinin sorgulanmaları bitti. Valilik bünyesinde kurulan komisyon, 20 kamu görevlisinin herhangi bir suça karışmadığını tespit etti. 20 kamu çalışanı işlerinin başına dönecek. Komisyonun ifade alma işlemleri ve çalışmaları tamamlanınca, suça karıştığı ileri sürülen birkaç memurun daha göreve döneceğine inanıyorum" dedi.

        (BK)

        29.08.2016 09:44:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler