Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir köprü Kumru'yu değiştirdi

        - Yapılan genişletme çalışması sonrası yeni bir yüz kazanan köprü günün her saatinde buluşma ve dinlenme noktası haline geldi

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Kumru ilçesinde şehri ikiye ayıran ırmak üzerinde bulunan köprünün genişletme çalışmasının tamamlanmasıyla ortaya yeni bir eser çıktı.

        Daha önce sadece araç trafiğine açık olan ve küçük bir yaya geçişi bulunan Karacalı Mahallesi ile Samur Mahallesi'ni birleştiren köprü, Kumru Belediyesi'nin yaptığı çalışmanın ardından çok fonksiyonlu bir görünüm kazandı. Oluşturulan seyir terasları ile köprü günün her saatinde buluşma ve dinlenme noktası haline geldi.

        Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, ilçe merkezini yeni bir görünüme kavuşturmak için sıkı bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Şehrin köprüsünden kaldırımlarına, pazar alanından köşe başına kadar elden geçiriyoruz. Tüm çabamız Kumru'nun daha estetik bir görünüm kazanması içindir. Bu çalışmalar sırasında bize yardımcı olan. Çalışmalarımıza itici güç olarak destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

        (MAK-SLH-Y)

        29.08.2016 11:10:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler