Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kağıthane'de havuz kayıtları başlıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kağıthane Belediyesi'nin, ilçeye kazandırdığı en önemli spor alanlarından biri olan Yahya Kemal Spor Kompleksinde hizmet veren yüzme havuzunun kayıtları 1 Eylül'de başlıyor.

        Bugüne kadar toplamda 10 binin üzerinde kişiye hizmet veren havuzdan faydalanmak isteyen vatandaşlar kayıtlarını online olarak ''www.kagithane.bel.tr'' adresinden yapabilecek. Online kaydını tamamlayan vatandaşlar daha sonra belirlenen tarihte Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde bulunan Spor İşleri Müdürlüğü'ne gerekli evraklarını teslim ederek kaydını tamamlayacak. Vatandaşların her yıl yoğun ilgi gösterdiği kayıtlar için herhangi bir ücret ödenmeyecek. Vatandaşlar kayıt oldukları tarihten itibaren belirlenen süre boyunca uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimden ücretsiz faydalanabilecek. Kontenjanlarla sınırlı olan kayıtlardan ayrıca engelli vatandaşlarda faydalanabiliyor.

        Yapılan analizler sonucunda İstanbul'daki en hijyenik havuzlardan biri olma özelliğine sahip olan komplekse kayıt için belirlenen tarih ise 1 Eylül oldu.

        Yüzmek bir çok önemli hastalığın tedavisi için öneriliyor

        Birçok uzman tarafından önerilen yüzme sporu, yapılabilecek en iyi egzersizlerden biri olarak gösteriliyor. Yüzmenin, depresyon gibi çeşitli ruhsal rahatsızlıkların yanı sıra, kalp, solunum yolları ve sinir sistemi ile ilgili olan hastalıkların tedavisi içinde çok önemli bir yer tuttuğu biliniyor. Ayrıca yüzme, çocuklarda özgüven eksikliği, dikkat dağınıklığı ve çeşitli fobilerden kurtulma amaçlı olarak da uygulanan ve tavsiye edilen bir spor çeşidi oluyor.

        (EY-MK-Y)

        29.08.2016 11:56:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler