Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı:

        - "Ülkemiz büyümeye hızla devam edecek"

        (Fotoğraflı)

        Barış Türel

        MALATYA (İHA) - AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı Türkiye üzerinden oyunlar oynanmaya devam edildiğini belirterek, "Bu engellemeler, bu kalkışmalar ve bu saldırılar bizleri yıldıramayacak, Türkiye büyümesine hızla devam edecek" dedi.

        Kızılay Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde düzenledikleri kan bağış kampanyasından dolayı İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan'a ve partililere teşekkür etti.

        Ziyarette gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Türkiye üzerinden oyunlar oynanmaya devam edildiğini belirterek, 'Fırat Kalkanı' Operasyonuna değindi.

        Kahtalı, "Ülkemizin üzerinde maalesef oyunlar oynanmaya devam ediyor ve edecek de. Birçok terör örgütü var. Bunlar farklı farklı isimlerdeler ama bunların aynı merkezden yönetildiği gerçeğini gözümüzün önünden ayırt etmiyoruz. Bunları da böyle kabul ediyoruz. Bugün sınırlarımızı koruma adına, ülkemizdeki terör olaylarını bitirme adına Suriye'de de operasyonlara girmiş durumdayız. Allah'a şükürler olsun güvenlik güçlerimizin büyük bir özveri ve gayretiyle bu operasyonlar devam ediyor. Ben canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimize de buradan bir kez daha minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu anlamda bu vatan için şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de Cenab-ı Allah hayırlı şifalar versin diyorum. Ülkemiz inşallah büyümesine hızla devam edecek. Bu engellemelerin, bu kalkışmaların, bu gösterilerin bizleri yıldıramayacağını bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz bunların tamamının inlerine gireceğiz, gerekirse bu vatan için canımızı seve seve vereceğiz" diye konuştu.

        Konuşmasında kan bağış kampanyasına da değinen Kahtalı, "Gerçekten birlikte güzel bir kampanya yürüttük. Kadın Kollarımızın başkanlığında Sosyal İşler Başkanımız Şahin Karahan'ın da yardımlarıyla, bütün teşkilatlarımızı, ana kademelerimizi, gençlik ve kadın kollarımızı örgütledik. Bu anlamda 15 Temmuz kalkışmasının ardından hem birlik ve beraberlik göstermek adına hem de ihtiyaç duyulan hayati bir önem arz eden kan bağışına öncülük etmek adına böyle bir kampanya düzenledik. Gerçekten Kızılay ülkemizde en saygın, en güvenilir kurumlarımızın başında geliyor. Malatya'da bölge olması hesabiyle hem Adıyaman hem de Elazığ'daki ihtiyaçlara buradan cevap veriliyor. Ben başkanımıza ve üyelere çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

        Kızılay Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın ise, Malatya'da en son kan bağışı rekorunun 4 yıl önce 464 ünite kan bağışıyla Arapgir'de gerçekleştiğini hatırlatarak "AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen kan bağış kampanyasında ise 501 ünite kan bağışı toplanarak yeni bir rekor kırıldı. Ben öncelikle bu bilinci Malatya halkında uyandırmış olmaları ve yine AK Parti üyeleriyle kan bağışına destek vermelerinden dolayı hem Kadın Kolları Başkanlığımıza hem Sosyal İşlerden Sorumlu Başkanımıza ve hem de Hakan Başkanımıza teşekkürlerimi arz ediyorum" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından Kızılay Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın, kan bağış kampanyası düzenledikleri için İl Başkanı Kahtalı ve İl Kadın Kolları Başkanı Oğuzhan'a hediye verdi.

        (BT-

        29.08.2016 18:06:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler