Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çatak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Murat Göktürk

        VAN (İHA) – Van'ın Çatak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

        Çatak Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Umut Düzerdik, Belediye Başkan Vekili Şeref Ünat, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Jandarma Astsubay Sinan Şafak günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

        Ardından makamında tebrikleri kabul eden Kaymakam Akgül, "Böyle zamanlarda bize en çok, bugünlerin destekçi olduğunu düşünüyorum. Geçmişte bizim atalarımız zor zamanlarında birlik ve beraberlik içinde birbirlerine kenetlenerek her türlü zorluğun üstesinden gelmişlerdir. Bir takım sıkıntılar içinde olduğumuz şu günlerde inanıyoruz ki çok güzel yarınlar bizi bekliyor. Önümüzde engeller var tabii ki de ama bizler bunların hepsini aşıp güzel vatanımızda huzur içinde yaşayacağız. Ulu Önder'in de ifade ettiği gibi 'vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.' Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bağımsızlık ve özgürlüğümüze kavuşmamızın 94. yıldönümü kutlu olsun" dedi.

        Program sonunda, geçtiğimiz günlerde şehit düşen Talha Musap Salçuk'un ailesi ziyaret edildi.

        (MSA-Y)

        30.08.2016 12:40:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler