Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        45. bağ bozumu festivali 18 Eylül'de yapılacak

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Bu yıl 45. si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bağ Bozumu festivalinin kültürel etkinlikler bölümü yapılacak.

        Her yıl Eylül ayının 2. haftası üzümlerin olgunlaşmasına bağlı olarak Ürgüp Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen festival, 18 Eylül 2016 tarihinde Ürgüp'ün girişinde bulunan Üç güzeller mevkiinde yapılacak.

        Bu yıl ülkemizin içerisinde bulunduğu malum şartlar nedeniyle, festivalin sadece kültürel etkinliklerinin yapılacağını ifade eden Başkan Fahri Yıldız, festivali geçmiş yıllarda olduğu gibi 2 gün olarak değil, sadece 18 Eylül Pazar günü 1 günlük etkinliklerle gerçekleştirmeyi kararlaştırdıklarını belirtti.

        Peribacaları manzarasında, Üç güzeller mevkiinde, çeşitli etkinliklerle kutlanacak 45. Bağ bozumu festivalinde geçmiş yıllarda olduğu gibi konser ve şenlik gibi faaliyetlere bu yıl ara vererek üzüm yarışmaları, pekmez yapımı, üzüm ikramı gibi renkli görüntülere sahne olacak festivalde yine bölgede bulunan turizm tesisleri tarafından ikramlar yapılacak.

        Festivale herkesin davetli olduğunu vurgulayan Başkan Fahri Yıldız, "18 Eylül Pazar günü herkesi Ürgüp'e üzüm yemeye bekleriz" dedi.

        (COŞ-AÖ-Y)

        31.08.2016 14:22:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler