Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz şehidinin ailesine maaş bağlandı

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Zileli Hüseyin Kısa'nın ailesine maaş bağlandı.

        AK Parti Tokat İl Başkan Vekili Muhsin Kurulay, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, SGK Tokat İl Müdür Vekili Ali Yüce, Zile SGK Müdürü Saniye Yazgı, AK Parti Tokat İl yönetiminden Ali Kahraman ve Turan Kapan, Zile Ak Parti İlçe yönetiminden Kadri Uncuoğlu, Ali Kral ve Mahmut Armutcu Şehit babası Mehmet Kısayı ziyaret ederek, şehitlik maaşının bağlandığına dair tebligatı sundu. Ziyarette ayrıca Kurulay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın selamını aileye ileterek, Başbakan Yıldırım'ın aileye gönderdiği mektubu okuyarak teslim etti. Hüseyin Kısa'nın vatanı için şehit olduğunu ifade eden Kurulay, şehidin babasına yanlarında oldukları mesajını verdi. Şehit babası Mehmet Kısa ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'a duyarlılıkları için teşekkür etti.

        (Nİ-SLH-Y)

        31.08.2016 15:47:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler