Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SADEF'den Bağcılar Belediye Başkanına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Gökhan İçkilli

        İSTANBUL (İHA) - Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 'Samsun Tanıtım Günleri' kapsamında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı makamında ziyaret etti.

        Bu yıl 9'uncusu düzenlenecek olan 'Samsun Tanıtım Günleri' için İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı makamında ziyaret eden SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, program hakkında bilgi verdi.

        Samsun Tanıtım Günleri'nin 18-24 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahili miting alanında yapılacağını belirten SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun'un 17 ilçe belediyeleri, İstanbul Belediyeleri ile birlikte düzenlenecek olan 9. Samsun Tanıtım Günleri'nde Samsun'un efsane isimlerden Yıldıray Çınar, Yaşar Doğu, Neyzen Tevfik ve Ali Fuat Başgil de anılacak. Sanatçılarında konser vereceği program televizyonlardan canlı yayınlanacak. Bağcılar'da bulunan federasyonumuza üye dernekler, hemşehrilerimiz, sevenlerimiz 9. Samsun Tanıtım Günleri'ne bekliyoruz" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğini ve bu tarz tanıtım programlarının insanlığa psikolojik olarak iyi geleceğini ifade ederek, "Yıllardır olduğu gibi bu yılda üzerimize düşen ne ise gereğini yapacağız" diye konuştu.

        Ardından SADEF Genel Başkanı Baş, Samsunlular adına Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı'ya plaket takdim etti.

        (GKH-HA-Y)

        31.08.2016 17:06:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler