Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görme engelliler demokrasi şehidinin mezarı başında dua etti

        Yusuf Çetin

        ANKARA (İHA) - 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaret etmek için Ankara'dan yola çıkan Görme Engelliler Spor Kulübü, Şereflikoçhisar'a da uğrayarak, demokrasi şehidinin mezarı başında dua etti.

        "Demokrasi yürüyüşü" adı altında bisikletle Ankara'dan Niğde'ye yürüyüş yapan Görme Engelliler Spor Kulübü üyelerini Şereflikoçhisar'da Kaymakam Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı Ferda Polat ve Emniyet Müdürü Soner Okur karşıladı. Görme Engelliler Spor Kulübü üyeleri, 15 Temmuz akşamı şehit olan Murat Alkan'ın mezarını ziyaret ederek, dua ettiler.

        (YÇ-CC-Y)

        01.09.2016 09:59:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler