Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Belediyesi'nden yeni yollar

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediyesi, 2 milyon liralık yatırımla Karakurt ile Kale Mahallesini açtığı modern yolla birbirine bağladı.

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 2 milyon liralık bir yatırımla Pamukkale Belediyesi, Karakurt'un Yukarı Mahallesi ile Kale Mahallesini açtığı yolla birbirine bağladı. Sıcak asfalt çalışmasında sona gelinen 3,2 kilometre uzunluğundaki yolda Başkan Gürlesin incelemelerde bulundu.

        "Yol birçok önemli görev üstlenecek"

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede 68 mahallenin tamamında üst yapıdan diğer ihtiyaçların tamamlanmasına kadar yatırım atağına devam ettiklerini söyledi. Karakurt ile Kale Mahallesi'ni açtıkları yolla birbirine bağladıklarını belirten Başkan Gürlesin, yolun çok ciddi anlamda önemli bir güzergah olacağını kaydetti. Gürlesin, "Her alanda yoğun bir tempo içindeyiz. Özellikle üstyapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. O önemli yatırımlarımızdan biriside yukarı Karakurt Mahallemizle-Kale Mahallemizi birbirine bağladığımız yol oldu. 2 milyon liralık ciddi bir yatırım yaptığımız bu yol çok önemli bir görev üstlenecek" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        01.09.2016 13:18:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler