Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt'ta icazet töreni ve taç giyme merasimi

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Bayburt Müftülüğüne bağlı kurslarda hafızlıklarını tamamlayan 42 Hafize için 'İcazet ve taç giyme töreni' düzenlendi.

        Bayburt Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen törene Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Programa, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Nasrullah Bilgin, il müftülüğü vaizeleri, Kuran kursu yöneticileri, Kuran kursu öğreticileri, öğrenciler, aileleri ve kalabalık bir izleyici kitlesi katıldı.

        Müftü Kemalettin Aksoy, "Bugün burada il müftülüğümüze bağlı Kur'an kursundan mezun olan 42 Hafize'nin taç giyme törenini gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Her yıl 50'e yakın hafızımız mezun oluyor. İnşallah bu sayıyı daha da artıracağız. Kendilerini hocalarını ve ailelerini tebrik ediyorum." dedi.

        Program, kuran kurslarında okuyan öğrencilerin şiir ve ilahileriyle devam etti. Taç giyme töreninin ardından mezun olan Hafizelere, diplomaları ve çeşitli hediyeler verildi.

        (AA-AA-Y)

        02.09.2016 10:30:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler